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Soup •Pulses and Grain •Dried •Valle nel Parco •KG2 x 01

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Soup Pulses and Grain - lentil, chickpea white, black pea, grass pea, broad bean shell, dry pea, white bean, wheat - 2 kg - ingredients: - manu...

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Soup •Pulses and Grain •Dried •Valle nel Parco •KG2 x 01


Soup Pulses and Grain - lentil, chickpea white, black pea, grass pea, broad bean shell, dry pea, white bean, wheat - 2 kg - ingredients: - manufacturer: Valle nel Parco


Zuppa Legumi e Grano Kg 2 - La valle nel parco, i buoni legumi di Altamura

Le zuppe di cereali e legumi sono uno dei piatti tipici della tradizione italiana, ogni regione ne ha una sua versione che rispetta le caratteristiche della zona.

Alcuni considerano la zuppa un pasto povero, in realtà il mix di energia e di sapori mediterranei stupisce ogni volta.

In questa zuppa rappresenta un pasto completo di tutti i nutrienti, ed in essa sono riuniti i legumi che da sempre vengono coltivati sulla Murgia al confine tra Puglia e Basilicata (Italia), insieme al grano.



COME PREPARARE LA ZUPPA:

Tenere in ammollo la quantità desiderata di legumi e cerali che compongono la zuppa, per circa 10-12 ore.

Cuocere a fuoco lento in un pentola facendo attenzione a coprire legumi e cerali con acqua.

Aggiungere rispettando il proprio gusto: sale e sapori (cipolla, aglio, sedano, ecc.).

Aspettare il punto di cottura preferito.


COME MANGIARE LA ZUPPA:

Le zuppe sono consigliate per ogni fascia d’età, ideali (calde) in inverno ed ottime (anche fredde) d’estate.

Servire in un piatto fondo aggiungendo un filo di olio extra vergine di oliva italiano.

INGREDIENTI:

Lenticchia 12%, cece bianco 12%, cece nero 12%, cicerchia 12%, fava con guscio 12%, pisello secco 12%, fagiolo 12%, grano duro 16%

Valle nel Parco

info about producer: Valle nel Parco

La valle nel parco is a farm located in the Alta Murgia Park (Bari, Puglia, Italy), the chief is Pietro Cifarelli, the farm prduce vegetables and whatever the land offers.

The farm "La valle nel parco" manufactures the widest range of typical legumes of Alta Murgia area, becoming the guardian of a biodiversity that was disappearing.

Combining modern techniques, the company aim to maintain the organoleptic characteristics of legumes in which our ancestors have accustomed us.

Pietro Cifarelli has combined its passion and dedication to the important legume culture for the apulian territory, to the cultivation of these legumes that were disappearing.

La valle nel parco produce by integrated methods that use phytosanitary products that are (also) used in organic farming.

info> lavallenelparco.it

 

COMMUNICATIONS
 FROM THE OUR TEAM: 

 
(*) Info about the products we will ship: the wines of the last vintage the producer is marketing; extra virgin olive oils from the last harvest and milling campaign of the producer; preserves and bakery products from the last packaging of the producer.
 
(**) We ship regularly; delivery time depends on the destination.
 
(***) We are updating our catalog, several product's sheets and categories may be empty. Please contact us if you need info about ingredients and product's facts.
 
(****) Our Team is always happy to receive and to answer your requests of information: - wines of detailed vintage - information and details about products - brand, products and size you are not finding in our catalog - information about customization of packaging and labels - support for creating your account to log in into our club TIPICI.CLUB - chat about our job and your curiosities - etc. etc. etc.